Category Archives: Kommende prosjekter

Gravdalslien

Gravdalslien er ett moderne hus med 4 boliger. Boligene i 1 etg er på ca 70m2 og boligene i 2 /3etg er på ca 125 m2.

Posted in Kommende prosjekter | Leave a comment

KS10

KS 10 er en tomt på Gravdal, Laksevåg som det nå jobbes med. Prosjektet inneholder 8-10 leiligheter med gode kvaliteter og moderne arkitektur.

Posted in Kommende prosjekter | Leave a comment

Gravdalsfeltet

Gravdalsfeltet er et meget spennende og unikt boligområde beliggende i åssiden fra Gravdalsvannet og opp mot byfjellsgrensen på Ørnarfjellet. Området er regulert til boligformål og skal bebygges med konsentrert og frittliggende småhusbebyggelse. Området vil få helt ny infrastruktur som løser … Les mer… »

Posted in Pågående prosjekter, Kommende prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Gravdalsfeltet

Vestre Valle

Vestre Valle er et boligområde på ca 100 daa som er ferdig regulert. Reguleringsarbeidet er blitt utført i samarbeid med 3Rw Arkitekter og Opus AS. Vestre Valle er et spennende prosjekt med stor variasjon i forhold til boligtypologi og størrelser. … Les mer… »

Posted in Kommende prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Vestre Valle

Moldalia, Espeland

Prosjektet består av 5 rekkehus. Størrelse ca. 120 m2 over 2 plan. Effektive planløsninger gir en god bruksbolig for hele familien. Utpreget familiebolig i naturskjønne omgivelser like ved Skåldalselva. Store friområder og flott turterreng rett utenfor stuedøren. Gode solforhold. Stille … Les mer… »

Posted in Kommende prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Moldalia, Espeland