Author Archives: Helge

Gravdalslien

Gravdalslien er ett moderne hus med 4 boliger. Boligene i 1 etg er på ca 70m2 og boligene i 2 /3etg er på ca 125 m2.

Posted in Kommende prosjekter | Leave a comment

Grunnane

Grunnane er ett prosjekt for Bergen Kommune. Optibo vant anbudskonkuransen som gikk ut på å levere komplett bolig prosjekt på 10 leiligheter. Her utførte vi arkitekt arbeidene og total entreprisen. Prosjektet ble overlevert Bergen kommune februar 2016.

Posted in Referanse prosjekter | Leave a comment

KS10

KS 10 er en tomt på Gravdal, Laksevåg som det nå jobbes med. Prosjektet inneholder 8-10 leiligheter med gode kvaliteter og moderne arkitektur.

Posted in Kommende prosjekter | Leave a comment

Fjordsvingen

Fjordsvingen ligger på en fantastisk tomt på Tunes. Prosjektet er ett samarbeidsprosjekt med en byggherre der Optibo Utbygging leverer en totalentreprise på prosjektet. Prosjektet startet august 2017 og ble overlevert byggherre april 2018  

Posted in Referanse prosjekter | Leave a comment

Møllen

Møllen er ett prosjekt som er utformet av En til En arkitekter, med fokus på gode bomiljø og terreng tilpassning. Prosjektet er nå i produksjon og de første boligene ble overlevert i november 2017. www.møllen.no  

Posted in Pågående prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Møllen

Kommandanten

For og se hele prosjektet på egen hjemmeside klikk her kommandanten.no

Posted in Referanse prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Kommandanten

Gravdalsfeltet

Gravdalsfeltet er et meget spennende og unikt boligområde beliggende i åssiden fra Gravdalsvannet og opp mot byfjellsgrensen på Ørnarfjellet. Området er regulert til boligformål og skal bebygges med konsentrert og frittliggende småhusbebyggelse. Området vil få helt ny infrastruktur som løser … Les mer… »

Posted in Pågående prosjekter, Kommende prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Gravdalsfeltet

Vestre Valle

Vestre Valle er et boligområde på ca 100 daa som er ferdig regulert. Reguleringsarbeidet er blitt utført i samarbeid med 3Rw Arkitekter og Opus AS. Vestre Valle er et spennende prosjekt med stor variasjon i forhold til boligtypologi og størrelser. … Les mer… »

Posted in Kommende prosjekter | Kommentarer er skrudd av for Vestre Valle